Összesen 8 találat

Dylan Dog 2. – ELFOGYOTT
Az új kötetbe két történet fért bele, az egyiket mondhatjuk klasszikus farkasemberesnek, ellenben a másik, nos, az fura egy valami. Ennek ellenére mindkettő alkalmas a borzongásra, az ismerős ismeretlennel való kacérkodásra. A maga módján mindegyik jól sikerült darab, erős hangulattal, a második pedig egyenesen arra késztet, hogy elgondolkodjunk a látottakon. Még kapható a Szukits Könyváruházban.
3000 Ft
Tovább
Dylan Dog 3. – ELFOGYOTT
  A harmadik kötetben a rémálmok nyomozója előbb egy járvány szerűen terjedő gyilkos ságsorozat ügyét deríti ki, majd az ördög földi jelenlétére utaló jeleket követ. A kivételes kiegészítő történetnek a témája pedig egy különleges, tragédiához vezető út. Még kapható a Szukits Könyváruházban.  
3000 Ft
Tovább
Dylan Dog 4. – ELFOGYOTT

A címadó sztori (Az alkonyatzóna lakói) borzongató mivolta mellett felteszi a kérdést az olvasónak: mit gondol a halálról. Ami kultúránkban többnyire került, vagy lebecsült kérdés, pedig véleményem szerint nem árt, ha legalább elképzelésünk van arról, mi vár, vagy mi nem vár ránk földi létünk után. A válasz – legyen az bármilyen – birtokában tapasztalatom szerint könnyebbé válik az élet, míg a struccpolitika ebben az esetben nem kifizetődő.

A kötet második története (A szörnyeteg visszatér) igazi hentelés, vér és csonkolás van benne bőven, már a prológban is változatos módon legyilkolt áldozatokat tekinthetünk meg, és ezzel még nincs vége a hullaszállítók munkájának. Dylan Dog ezúttal új helyszíneket jegyezhet fel a képzeletbeli „milyen helyeken jártam már életemben” listájára, hiszen bolondok házában még nem volt dolga.

Még kapható a Szukits Könyváruházban.
3000 Ft
Tovább
Dylan Dog 5. – ELFOGYOTT

Kötetünk első történetében egy különleges tárgy Földre érkezése furcsa hatást gyakorol egy fiatal párra, Amyre és Danielre, aminek következtében a lány Dylan Dog segítségét kéri.

A második epizódban Dylant farsangi álarcosbálba hívja meg volt barátnője, Rowena. A buliban váratlan vendégként betoppant egy maskarás alak, aki pár napon belül pusztulást hoz mindenkire, aki a közelébe került.

Még kapható a Szukits Könyváruházban.
3000 Ft
Tovább
Dylan Dog Különszám

A lélek sötétsége ugyanis kicsit kevés önmagában de önállóan is érthető és értelmezhető sztoriról van szó. Ezen áll vagy bukik ugyanis a Dylan Dog képregények sikere: az egyedi, sajátosan B-kategóriás, természetfelettivel gazdagon tűzdelt atmoszféra a lelke mindennek, s ebből semmi … Read More

1000 Ft
Kosárba rakom